Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@05:45:12 GMT

96؛ غم بارترين سال کرمانشاهي ها

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۲۵۲۲

96؛ غم بارترين سال کرمانشاهي ها

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- سال 96 کرمانشاه گرچه با دنيايي از نشاط و هيجان انتخاباتي آغاز شد اما چند ماه بعد به يکي از غم‌ بارترين سال‌هاي کرمانشاهي‌ها تبديل شد و رخت عزا بر تن مردم اين ديار و همه ايراني‌ها پوشاند.

درخت تنومند مردم سالاري همزمان با طبيعت بکر و زيباي کرمانشاه به گل نشست و انتخاباتي پرشور خلق کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مردم کرمانشاه همزمان با همه ايرانيان برخلاف تصور اوليه، حضوري گسترده در انتخابات رياست جمهوري داشتند؛ 29 ارديبهشت بيش از 71 درصد واجدان شرايط پاي صندوق هاي راي آمدند يعني يک درصد از انتخابات رياست جمهوري يازدهم بيشتر.
انتخاب اکثريت مردم کرمانشاه هم حجت الاسلام حسن روحاني بود؛ از يک ميليون و 66 هزار نفري که راي خود را به صندوق انداختند، بيش از 65 درصد سهم روحاني و حدود 30 درصد هم به سبد حجت الاسلام سيدابراهيم رئيسي ريخت. سيد مصطفي ميرسليم و مصطفي هاشمي طبا هم روي هم حدود يک درصد آراي استان را کسب کردند.
کرمانشاه يکي از پنج استاني بود که بيشترين راي را به روحاني داد.
انتخابات پنجمين دوره شوراهاي شهر و روستاي استان کرمانشاه هم گرچه پرشور برگزار شد اما شوراي شهر مرکز استان مثل گذشته حاشيه‌ ساز بود تا جايي که تاييد نتيجه انتخابات آن حدود يک ماه زمان برد.
پس از چند دور بازشماري آرا، جاي يکي از اعضاي اصلي و علي البدل شوراي شهر کرمانشاه عوض شد اما هيات عالي نظارت بر انتخابات شوراي شهر و روستا استان تاکيد داشت که اعتقادي به تقلب ندارد و تنها معتقد است که تخلف شده است.
حاشيه سازي شوراي شهر يک ميليوني کرمانشاه چند ماه ديگر ادامه يافت و اختلافات بين اعضا آنقدر بالا گرفت که تکليف شهردار کرمانشاه تا مهر ماه 96 مشخص نشد.
**تغيير رئيس جمهور کرمانشاه
يکي از مهمترين رويدادهايي استان کرمانشاه که روزنه هاي اميد را بار ديگر به روي مردم گشود، تغيير استاندار بود.
اسدالله رازاني، اهل لرستان، پس از 2 سال هدايت سکان استانداري کرمانشاه، جاي خود را به يک لر زبان ديگر داد.
هوشنگ بازوند با آمدن خود اميد را در دل بسياري از مردم زنده کرد تا شايد نرخ بيکاري افسارگسيخته کرمانشاه را که در دوره رازاني به 22 درصد رسيد، مهار کند.
بازوند در نخستين سخنانش، وضعيت بيکاري کرمانشاه را بحراني توصيف و تنها راهکار کاهش آن و برنامه خود را جذب سرمايه گذاري اعلام کرد.
او همچنين از يک ميثاق نامه 20 بندي براي رونق کسب و کار و اشتغالزايي رونمايي کرد که همه مديران بايد آن را امضا مي کردند و مثلا اگر مديري تعهد کرد که 1800 شغل ايجاد مي کند اما موفق به اجراي آن نشد، بايد به طور رسمي عذرخواهي کند و حتما در تيم ما جايي نخواهند داشت.
**اربعين
قرار بود که حدود 500 هزار نفر از زائران اربعين حسيني سال 96 از مرز خسروي کرمانشاه عازم عتبات عاليات شوند اما اين روياي شيرين مانند سال 95 بازهم تعبير نشد.
گويا طرف ايراني از دولت عراق تضمين رسمي و کتبي براي تامين امنيت زائران ايراني طلب کرده اما دولت عراق حاضر به دادن اين تضمين نشد.
حتي يک نفر از 2 ميليون و 200 هزار زائر ايراني در مسير برگشت هم سهم مرز خسروي نشد تا بسياري از تلاش ها و هزينه هايي که براي آماده سازي مناطق مرزي قصرشيرين شده بود، فعلا بدون استفاده بماند.
حدود 17 هتل و مسافرخانه شهرستان قصرشيرين تدارک ويژه اي براي پذيرايي از زائران حسيني ديده و هزينه زيادي براي تجهيز اماکن اقامتي کرده بودند اما همه خريدهاي آنها روي دستشان ماند.
**سياهپوش شدن کرمانشاه
ساعت 21:48 يکشنبه 21 آبان بخش زيادي از غرب آسيا لرزيد؛ کانون زلزله 11 کيلومتري بخش ازگله و 32 کيلومتري شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بود اما شدت زمين لرزه به اندازه اي بود که حتي بخشي از تهراني ها را از خانه هايشان بيرون آورد.
در مرکز استان کرمانشاه هم لرزش شديد ساختمان ها، آرامش شبانه مردم را آنچنان بر هم زد که تا ساعت ها هراسان و بيمناک، پارک ها و خيابان ها را ترک نکردند.
اين زلزله بين 40 تا 50 ثانيه زمين را لرزاند اما خسارت قابل توجهي در شهر کرمانشاه به جا نگذاشت؛ جز ترک هاي جزئي در ديوار بسياري از خانه ها. البته بعدا فروريختن ديوار تعدادي از ساختمان ها هم گزارش شد.
مرکز حادثه اما در غرب استان بود، شهرستان هاي سرپل ذهاب، ثلاث و باباجاني، گيلانغرب و دالاهو سپس قصرشيرين، اسلام آبادغرب، پاوه، جوانرود و روانسر. بسياري ها حتي فرصت نکردند از زير آوارهاي ويرانگر سنگ و بتن بگريزند يا دست کم از مهلکه سالم بيرون بيايند.
البته تاريکي هوا اجازه نداد که عمق فاجعه معلوم و کمک رساني چنداني به زخمي ها و زيرآوار ماندگان انجام شود اما با سرعت گرفتن امدادرساني از ساعات اوليه صبح 22 آبان، تعداد کشته ها و زخمي ها تا ساعت 10 صبح از مرز 1800 نفر هم گذشت.
اين زلزله در نهايت 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشت و به 10 شهرستان و يک هزار و 930 روستاي استان کرمانشاه خسارت وارد کرد؛ براساس ارزيابي بنياد مسکن انقلاب اسلامي بيش از 100 هزار واحد مسکوني شهري و روستايي آسيب کلي و جزئي ديده اند.
**عملکرد بهتر نسبت به زلزله بم و ورزقان
زلزله روز 21 آبان 96 در بخش هاي قابل توجهي با آخرين زمين‌ لرزه‌هاي کشور از جمله بم و ورزقان تفاوت داشت؛ زلزله کرمانشاه حدود يک ريشتر از زلزله بم و ورزقان شديدتر بود و شعاع آن حدود سه برابر( 140 کيلومتر) از زلزله هاي بم و ورزقان بيشتر بود.
در زلزله کرمانشاه حدود 100هزار واحد مسکوني دچار تخريب و خسارت شدند که اين آمار در زلزله بم 20 هزار واحد بود؛ همچنين در اين زلزله حدود 427 هزار نفر از مردم استان کرمانشاه متاثر شدند که اين رقم در ورزقان تنها 125 هزار نفر بود.
مجموعه اين رويدادها نشان داد که نياز به خدمت رساني در کرمانشاه حدود چهار برابر بيشتر از زلزله هاي بم و ورزقان است با اين وجود همه ارزيابي‌ها از خدمت رساني به زلزله زدگان، نشان داد که در کرمانشاه عملکرد و مديريت بهتري نسبت به زلزله هاي گذشته صورت گرفته است.
انتقال بيش از هفت هزار و 800 مصدوم به مراکز درماني در کمتر از 20 ساعت و نجات 2 هزار و 900 نفر از زير آوار از نقاط مثبت و درخشان عمليات امداد و نجات در زلزله کرمانشاه بود که در حوادث مشابه قبلي کشورمان کمتر سابقه داشت. البته مديريت بحران و شيوه خدمت رساني به زلزله زدگان استان، نواقصي هم داشت که شناسايي و بازخواني آنها براي روبرو شدن با بحران هاي احتمالي آينده ضروري و حياتي است.
**قلب ايرانيان براي کرمانشاه زد
در هفته نخست پس از زلزله، همه مسيرهاي منتهي به کرمانشاه مملو از صحنه هاي همدلي و همدردي ايرانيان با زلزله ‌زدگان بي‌خانمان شد؛ از جنوبي‌ترين نقطه سيستان گرفته تا دورترين هموطنان آذري يا خود آمدند يا کمک‌هايشان.
موج هاي اين اقيانوس همدلي از وقتي به پا خواست که ملت صحنه هاي دردناک آوار شدن خانه و زندگي به هم ريخته زلزله زدگان کرمانشاه را ديدند و با گريه آنان گريست.
طاقت ايرانيان وقتي طاق شد که مصيب کمبود جاي خواب و غذا هم بر داغ کمرشکن زلزله ‌زده‌ها اضافه شد.
از انتهاي روز دوم ملت يکپارچه وارد ميدان شد؛ مراکز خونگيري استان ها مملو از اهداکنندگان خون شد، هزاران پايگاه جمع آوري کمک در خيابان ها برپا شد، زن و مرد و پير و جوان هر چه در توان داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و خيلي زود سيل کمک ها به سوي سينه ستبر ايران زمين و دروازه کربلا راه افتاد.
**هرج و مرج پرهزينه
به راه افتادن سيل جمعيت به سمت مناطق زلزله زده و نبود يک مديريت جامع، سبب بي نظمي يک هفته اي در کرمانشاه شد که اين مساله هم منجر به ايجاد زمينه براي سوءاستفاده افراد سودجو و فرصت طلب، ترافيک در منطقه و اختلال در امدادرساني و تداوم مشکلات اسکان شد.
انتشار مستمر اخبار کذب، شايعات، اخبار نابجا يا ديرهنگام و آمارهاي متناقض و متفاوت از ديگر تبعات اين وضعيت بود طوري که سردرگمي در ميان مردم عادي و نيکوکاران مشهود بود. نه مردم مي دانستند چگونه و از چه راهي اعلام نياز کنند و نه افراد خيّر از نيازهاي مناطق زلزله زده و راه هاي کمک سريع و موثر به زلزله ها خبر داشتند.
**مشکل در اسکان موقت و کمبود کانکس
طبق اصول امدادرساني، مرحله امداد فوري به زلزله زدگان بلافاصله بعد از زلزله شروع مي شود و بايد ظرف پنج روز تا يک هفته به اتمام برسد تا مرحله اسکان موقت بوسيله کانکس، سند بگ (اتاق شني) و... آغاز شود و طي نهايتا 2 تا 3 ماه تمام و در آخر، مرحله بازسازي واحدهاي تخريب شده شروع شود.
اما مرحله اسکان موقت در 20 روز اول پس از حادثه در شهرهاي زلزله زده کرمانشاه تقريبا شروع نشد و در روستاها هم در مراحل اوليه بود؛ حتي در سرما و باران زمستان هم بخشي از بي خانمان ها کانکس نداشتند.
**احتمال وقوع فاجعه بهداشتي
نزديک به 130 روز از وقوع زمين لرزه کرمانشاه گذشته اما نياز برخي از زلزله زدگان به سرويس هاي بهداشتي و حمام هنوز رفع نشده است.
تعداد زيادي از سرويس هاي نصب شده هم خود به يک مشکل جديد تبديل شده اند زيرا فکر مناسبي براي تخليه فاضلاب آنها نشده و اکنون خروجي سرويس ها به صورت آب روان در کنار چادرها و کانکس هاي زلزله زدگان جاري است.
به گفته ابراهيم شکيبا، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه دفع نامناسب فاضلاب سرويس هاي بهداشتي و پساب، عدم مديريت مناسب زباله هاي خانگي و نداشتن راهبرد مناسب براي جمع آوري نخاله هاي ساختماني در مناطق زلزله زده استان ممکن است در فصل گرما منجر به ايجاد بيماري هاي همه گير شود مگر اينکه بزودي اين وضعيت سامان پيدا کند.
**وضعيت صنعت و اقتصاد مناطق زلزله زده
زلزله ويرانگر و مهيب 7.3 دهم ريشتري 21 آبان ، علاوه بر تخريب و آسيب رساندن به تعداد زيادي از واحدهاي مسکوني، باعث تخريب و يا صدمه ديدن بسياري از واحدهاي توليدي شد که اين عوامل باعث افزايش بيکاري و همچنين نداشتن منبع درآمد براي شمار زيادي از مردم شهرستان هاي غرب کرمانشاه شد.
بنا بر آمار رسمي و منابع موجود، نرخ بيکاري در کرمانشاه 22 درصد است و اين در حاليست که آمار بيکاري در شهرستان هاي زلزله زده اين استان بيش از 30 درصد مي باشد. بسياري از افرادي که صاحب شغل بوده اند نيز بر اثر زلزله يا شغلشان را از دست داده اند و يا در رکود اقتصادي به سر مي برند.
کيومرث رحمتي پور معاون حمايت و سلامت کميته امداد کرمانشاه به ايرنا گفت: بيش از 28 هزار خانوار در مناطق زلزله زده زيرپوشش کميته امداد بوده اند. او ادامه داد: برآورد ما اين است که پس از زلزله 11 هزار خانوار جديد بايد زيرپوشش قرار بگيرند اما فقط 6 هزار سهميه به ما اختصاص داده شده است.
اينک يکي از مشکلات مهم ساکنان و اهالي مناطق زلزله زده و مرزي استان کرمانشاه، نداشتن درآمد براي امرار معاش و ناتواني در بازپرداخت تسهيلات براي بازسازي واحدهاي مسکوني است از اين رو زلزله زدگان خواستار حمايت مسئولان براي افزايش کمک هاي بلاعوض براي بازسازي منازل مسکوني خود هستند.
اين در حالي است که همچنان مصوبه امهال 2 ساله وام هاي بانکي مناطق زلزله زده که قبلا وعده داده شده، اجرايي نشده است.
**همکاري نامطلوب بانک ها
درآمد پايين و وضعيت بد معيشتي زلزله زدگان غرب استان کرمانشاه و از سويي سختگيري بانک هاي عامل در پرداخت تسهيلات، بازسازي واحدهاي مسکوني اين مناطق را با مشکل مواجه کرده است.
مردم زلزله زده از همکاري نکردن برخي بانک هاي عامل در پرداخت تسهيلات انتقاد دارند، اين در حالي است برخي از بانک ها با وجود تاکيد مسئولان نسبت به تسهيل در امر پرداخت ها، قوانين سختي را از جمله تهيه چندين تضمين براي دريافت تسهيلات، تعيين کرده اند.
هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه تاکنون دست کم چهار بار از سهل انگاري بانک ها در کمک به بازسازي مناطق زلزله زده انتقاد کرده است.
**دادگاه متهم جنجالي
دادگاه مدير مکتب فرش، گليم و گبه کرمانشاهان، متهم جنجالي استان کرمانشاه سرانجام بعد از گذشته 14 ماه از دستگيري او، در اواخر بهمن 96 برگزار شد تا 13 هزار مالباخته اين پرونده اميدوار باشند دست کم به بخشي از 237 ميليارد تومان سرمايه از دست رفته خود مي رسند.
شهرام کرمي، مستشار دادگاه ويژه گليم و گبه 14 اسفند از صدور راي متهمان پرونده خبر داد و گفت: متهم رديف اول به حبس و رد مال محکوم شد و متهمان دوم و سوم اين پرونده نيز تبرئه شدند.
دانيال هودرجي، سخنگوي پرونده مکتب فرش، گليم و گبه کرمانشاهان هم اظهار کرد: اگر پرونده به صورت فوق العاده پيگيري شود تا يکي 2 ماه آينده به ديوان مي رود.
هودرجي افزود: با پيگيري هاي انجام شده قرار است دولت هم خارج از نوبت و در اسرع وقت به پرونده رسيدگي کند اما نمي توان زمان مشخصي براي نهايي شدن آن در نظر گرفت.
وي با بيان اينکه اولويت پرداخت پول به شکات به تناسب مبالغي که قبلا دريافت کرده اند، پرداخت مي شود، افزود: يعني اگر کسي قبلا پولي دريافت کرده باشد در واقع از اصل سرمايه اش بوده است.
م.م، رئيس مکتب فرش، گليم و گبه کرمانشاهان به صورت جدي از حدود چهار سال پيش با ادعاي وسوسه‌ کننده پرداخت سودهاي 60 و 70 درصدي، اقدام به فريب مردم استان کرمانشاه و جذب سرمايه هاي آنها کرده بود که در نهايت در آبان 95 دستگيري شد.
**پالايشگاه، همچنان خبرساز
در سال 96 پالايشگاه 90 ساله کرمانشاه باز هم خبرساز بود و گرچه روند خصوصي سازي آن دي ماه 95 تمام شده بود، اما در سال 96 نيز انتقادهاي زيادي از نحوه واگذاري مطرح و قرار شد هيات تحقيق و تفحص مجلس پيگير آن باشد.
حسن سليماني، عضو مجمع نمايندگان استان کرمانشاه اسفند 96 در نشستي خبري در اين باره گفت: هنوز تحقيق و تفحص ادامه دارد و اميدواريم با بررسي هاي اين هيات واقعيت ها در زمينه اين واگذاري کشف شود و در اختيار مردم قرار گيرد.
سليماني علت لغو واگذاري سال 1389 پالايشگاه با وجود سود سالانه 100 ميليارد تومان و دليل واگذاري مجدد آن به قيمت 220 ميليارد تومان با پرداخت 10 ساله را مهمترين دستور کار هيات تحقيق و تفحص عنوان کرد.
او در خصوص احتمال بازپس گيري پالايشگاه کرمانشاه گفت: همه چيز به نتيجه کميسيون و هيات تحقيق و تفحص بستگي دارد.
از سوي ديگر سازمان خصوصي سازي معتقد است روند واگذاري پالايشگاه کرمانشاه کاملا قانوني بوده و هيچ گونه تخلفي در مسير واگذاري آن صورت نگرفته است.
**شکستن طلسم راه آهن و خودروسازي
سرانجام پس از سال ها کش و قوس، قرار است طلسم راه آهن کرمانشاه در آخرين روز سال 96 شکسته شود و اولين کرمانشاهي ها از مسير ريلي عازم مشهد و زيارت امام رضا شوند.
همچنين پس از سال ها حرف و حديث، کرمانشاه صاحب کارخانه خودروسازي شد؛ روبان افتتاح آن را هم اسحاق جهانگيري، معاون اول رئيس جمهوري در مرداد ماه 96 پاره کرد.
**قصرشيرين به زودي آزاد مي‌شود
براي تحقق آرزوي ديرينه مردم استان کرمانشاه و پيوستن قصرشيرين به جمع مناطق آزاد تجاري، قدم هاي خوبي در سال 96 برداشته شد.
کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي بهمن 96 بررسي جزئيات لايحه دولت براي ايجاد هشت منطقه آزاد تجاري و 12 منطقه ويژه اقتصادي را در دستور کار قرار داد و آنچنان که نمايندگان عنوان کردند، تصويب اين لايحه قطعي است.
اين لايحه را رئيس جمهوري در تيرماه 95 تقديم مجلس کرد و کليات آن در همان سال به تصويب نمايندگان رسيد.
اکنون اين لايحه در کميسيون اقتصادي تصويب شده و در صف تاييد نهايي در صحن علني قرار گرفته است.
براساس لايحه ايجاد هشت منطقه آزاد تجاري به دولت اجازه داده مي شود در استان هاي گلستان (اينچه برون)، ايلام (مهران)، اردبيل (اردبيل)، سيستان و بلوچستان (سيستان)، کردستان (بانه – مريوان)، هرمزگان (جاسک)، بوشهر(بوشهر)، منطقه آزاد تجاري – صنعتي را در محدوده هايي که به تصويب هيات وزيران مي رسد ايجاد کند.
نام قصرشيرين پس از قول رئيس جمهوري در سفر استاني کرمانشاه (تير 95) به اين لايحه اضافه شد.
**بيکاري و طرح هاي زمين مانده
بيکاري همانند بسياري از سال هاي گذشته در سال 96 هم دغدغه اصلي بسياري از خانواده هاي کرمانشاهي بود.
استان کرمانشاه در انتهاي سال 93 نرخ بيکاري 15.7 درصد را تجربه کرد، در سال 94 به 17.6 درصد رسيد و در سال 95 رکورد 22 درصد را ثبت کرد؛ کرمانشاه در سال 96 نيز همچنان يکه تاز ميدان بيکاري کشور بود.
اميد اول بيکارهاي استان به تکميل و بهره برداري از طرح هاي بزرگي است که سال هاست در جا مي زنند.
از پالايشگاه 150 هزار بشکه اي آناهيتا و دهکده المپيک گرفته تا نمايشگاه بين المللي کرمانشاه، بزرگراه امام حسن (ع)، شهرک سلامت، قطار سبک شهري و بيمارستان 540 تختخوابي و البته مهمتر از همه بهبود فضاي کسب و کار استان.
کرمانشاه نزديکترين و بهترين مسير ايران به عراق است و در کمتر از 2.5 ساعت به حدود 18 ميليون نفر از جمعيت آن دسترسي دارد.
البته روشن است که اگر زيرساخت هاي صادراتي تکميل و امکان توليد و شکوفايي ظرفيت هاي متعدد کشاورزي، ‌معدني، دارويي و صنعتي استان 2 ميليون نفري کرمانشاه فراهم شود، زمينه يک جهش بلند اقتصادي فراهم مي شود.
گزارش از عبدالله الماسي
7444/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۲۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان

به گزارش حوره استان ها خبرگزاری تقریب،  بنا به اعلام مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران ساعت ۱۷:۴ دقیقه امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه زمین لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر بخش سیرچ کرمان را لرزاند.

هنوز از میزان خسارت احتمالی این زمین لرزه خبری مخابره نشده است.
  اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان کرمان از اعزام ۲ تیم امدادو نجات به منطقه کانون زلزله در سیرچ کرمان خبرداد.

رضا فلاح، با بیان اینکه در ساعت ۱۷:۰۴ دقیقه امروز چهارشنبه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۶ ریشتر منطقه سیرچ کرمان را در عمق ١٠ کیلومتری زمین در ساعت ۱۷:۰۴ به لرزه درآورد گفت: در پی این حادثه ۲ تیم امداد و نجات برای ارزیابی میزان خسارات احتمالی به روستاهای نزدیک کانون زلزله اعزام شده‌اند.

وی افزود: تمامی پایگاه‌های هلال‌احمر استان کرمان به حالت آماده باش درآمده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • کرمان باز هم لرزید | زلزله ۴.۷ ریشتری در فاریاب
  • فاریاب کرمان لرزید
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • زلزله ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان را لرزاند
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • اعزام ۲ تیم امدادونجات هلال احمر به سیرچ کرمان
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • کرمان لرزید
  • کشتی‌گیر کرمانشاهی نائب‌قهرمان جام تختی شد