Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: فائزه عباسی:  از مجلس ششم در قامت یک نماینده اصلاح طلب وارد خانه ملت شد او که در زمان دولت اصلاحات قائم مقام رئیس دفتر رئیس جمهور شده بود در مجلس هفتم ریاست فراکسیون اقلیت را به عهده گرفت. 
قدرت لابی اش بد نیست و در مجلس دهم درست در بزنگاه های حساس، امیدی‌ها بر قدرت چانه زنی او حساب باز می کنند؛ هرچند محمدرضا تابش 18 سال است که عنوان نمایندگی را یدک می کشد و امروز نائب رئیس فراکسیون اصلاح طلب مجلس است اما هنوز هم نسبت فامیلی اش با سید محمد خاتمی بیشتر عامل شهرت سیاسی اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواهرزاده رئیس دولت اصلاحات در گپ و گفتی نوروزی به نامه نیوز از سال 96 گفت. 
او بهترین خاطره  از سال 96 را خبر گشایش در مسئله حصر عنوان می کند و بدترین خاطره اش را غرق شدن سانچی و سقوط هواپیما و زلزله کرمانشاه معرفی می کند؛ آنچه در ادامه می خوانید مشروح این گفت و گو است: 
****
آقای تابش! سال 96 چطور گذشت؟در سال 96 هم اتفاقات خوب و خوشایندی به وقوع پیوست و هم شاهد اتفاقات تلخ و ناگوار بودیم که غرق شدن کشتی سانچی، زلزله کرمانشاه و برخورد هواپیما تهران- یاسوج به کوه دنا مصداق بارز این وقایع ناخوشایند بود که مردم را مضطرب و ناراحت کرد.
و اتفاق خوشایند سالی که گذشت؟اتفاق خوشایند می توان به انتخابات 96 اشاره کنیم که هم نتیجه ریاست جمهوری و هم نتیجه انتخابات شوراها کام‌مان را شیرین کرد.

بهترین خاطره خود شما در سال 96 چه بود؟هرجا که توانستیم قدمی در جهت احقاق حقوق مردم برداریم یک خاطره خوب برای من محسوب می شود از جمله این وعده نسبی که مسئله محصورین حل شود که اگر این اتفاق رخ دهد بازتاب خوبی در نزد افکار عمومی دارد و مردم را نسبت به حاکمیت امیدوارتر می کند در حد همین خبر هم برای من بسیار خوشایند بود. 
دلخوری سیاسی هم برایتان پیش آمد؟نمی توانم بگویم دلخوری سیاسی داشته‌ام اما هم از عملکرد مجلس و هم از عملکرد دولت دلخور هستم؛ این دو قوه می توانستند بسیار کارآمد تر عمل کنند و در جهت تحقق مطالبات مردم قدم های ارزنده تری بردارند. از فراکسیون خودمان (امید) هم دلخورم؛ با اینکه من عضو هیات رئیسه فراکسیون امید هستم اما از آن دلخورم.
اگر بخواهید یک هفت سین سیاسی بچینید چه چیزهایی را در این سفره قرار می دهید؟سوال از منظر پرسشگری که وظیفه مهمی است؛ سیاست ورزی که همه امور کشور از این درگاه می گذرد؛ سعادتمندی مردم که از مولفه های حکومت خوب است؛ سامان بخشی و تمشیت امور مردم است که باز از مولفه های حکومت رانی خوب است؛ سیادت و بزرگی که در نتیجه شان مردم است و نتیجه حکومت خوب است؛ ساده کردن راه ها سخت و مشکل برای مردم است؛ سماجت بر سر احقاق حقوق ملت هم یکی دیگر از هفت سین های سیاسی است.
عید دیدنی سیاسی کجا می روید؟ما هر سال مفتخریم که آقای خاتمی میهمان شهرمان هستند از این رو اولین عیددیدنی سیاسی را در خدمت ایشان هستیم. 
اولین تبریک عید را به چه کسی می گویید؟ از آنجایی که روز اول در خدمت آقای خاتمی هستیم مسلما اولین تبریک را هم به ایشان می گوییم اما تبریک عید عاطفی را به مادرم گوییم. 
انتظار شما از آقای روحانی و آقای لاریجانی در سال 97 چیست؟انتظارم این است که تلاششان را برای کارآمد کردن این دو قوه بیشتر کنند و همه سعی خود را انجام دهند تا در نتیجه کارآمدی بیشتر این دو قوه  بیشترین پاسخ گویی را به مطالبات مردم داشته باشند. 

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: سیاسی نتیجه فراکسیون تبریک خاتمی اتفاقات خوشایند حکومت هواپیما خاطره بیشتر کرمانشاه اولین زلزله عملکرد احقاق کارآمد بسیار مطالبات گوییم هستیم نماینده مولفه دلخور اتفاق عنوان ریاست اصلاحات اصلاح گشایش بهترین سانچی مادرم مسئله انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۳۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ادعاهای اخیر مهدی نصیری در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی که خواستار آن شده بود اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کنند، با واکنش هایی همراه شده است. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند.

عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، با اشاره به مواضع اخیر مهدی نصیری، گفته بود؛ «گرچه عبور این فاصله از سوی آقای نصیری موجب تعجب است ولی خیلی هم فوری رخ نداده است و چند سال طول کشیده است. این پدیده در میان جناح اصولگرایان حاکم مسبوق به سابقه است و تا کنون افراد زیادی این مسیر را رفته‌اند. علت هم این است که آنان از نزدیک شاهد موارد بی‌صداقتی یا توطئه‌چینی و دودوزه‌بازی و در نهایت عمق اندک افکار در آن سو هستند. ابتدا خود را توجیه می‌کنند و می‌گویند انشاالله گربه است ولی وقتی زیاد شد از درون خالی می‌شوند و کافی است یک تجربه منفی شخصی هم پیدا شود و به یکباره از آنها عبور نمایند.»

عناصر تندرو هیچوقت در یک موقعیتی ثابت نمی مانند

در همین راستا، عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا که سابقه حضور در روزنامه کیهان هوایی را در کارنامه خود دارد، با اشاره به مواضع اخیر مهدی نصیری به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «خیلی تمایل ندارم که به ایشان بپردازم اما به طور کلی نباید از یک تجربه غافل شد. عناصر تندرو هیچ‌وقت در یک موقعیت ثابت نمی‌مانند، یعنی در هر زمینه‌ای نوسانات آنان بسیار افراطی است و به همین دلیل به هیچ‌وجه مورد اعتماد واقع نمی‌شوند. هیچ‌کسی نمی‌تواند تضمین کند که یک عنصر تندرو افراطی در یک موقعیت و یک موضوع باقی بماند.»

نصیری با خاتمی که نماینده رهبری در کیهان بود بی ادبانه برخورد می کرد

وی ادامه داد: «قطعا این موضوع در جامعه زیان‌بار است زیرا مخرب و تخریب‌کننده روابط هستند. به خاطر دارم که در دوران نمایندگی رهبری آقای خاتمی در روزنامه کیهان، هر چه به آقای نصیری گفته می‌شد که احترام نمایندگی رهبری را حفظ کنید، انتقاد کنید اما منزلت نمایندگی رهبری را با ادب و احترام حفظ کنید و بنویسید، ایشان بی‌ادبانه و جسورانه برخورد می‌کند و برای ما شایسته نبود.»

فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: «چنین فردی وقتی التماس و درخواست از آقای خاتمی می‌کند که رای برای من بگشا، آقای خاتمی به او اعتماد می‌کند؟ خیر. هیچ‌کسی نمی‌تواند به این‌ها اعتماد کند؛ به همین دلیل مدام تندتر و تندتر شده و سعی می‌کنند جایی را برای خودش بیابند و طبیعتا سرنوشت خوبی پیدا نخواهند کرد. عناصر افراطی که از ایران رفتند، ابتدا حرفشان این بود که ایران به اندازه کافی نسبت به آمریکا موضع پررنگ ندارد، اما یواش یواش که در تقابل با نظام جمهوری اسلامی قرار گرفتند، در افراط غرب‌گرایی با صهیونیست‌ها که افراطی‌ترین نژادپرستان نظام حاکم در جهان هستند، پیوند خوردند.»

هیچ کسی نمی تواند به نصیری اعتماد کند

سلیمی‌نمین، با بیان اینکه این افراد حاضر هستند بالاترین جنایات را برای رژیم صهیونیستی انجام بدهند تا غرب آنان را بپذیرد و مواضع ضدغربی گذشته‌شان فراموش شود، گفت: «آقای نصیری مجبور است که این‌ کار را برای فراموش شدن مواضع تند و افراطی خود در گذشته انجام دهد. روز به روز مواضع افراطی‌تری اتخاذ خواهد کرد تا اینگونه پذیرفته شود. هیچ‌کس نمی‌تواند به او اعتماد کند و در این وادی بیشتر سقوط خواهد کرد. بنابراین، فاجعه‌ای رخ خواهد داد که در رابطه با منافقین و سایر نیروهای افراطی رخ داد.»

تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت

این چهره سیاسی اصواگرا با اشاره به مواضع گذشته مهدی نصیری گفت: «قبلا مواضع افراطی داشتند الآن تفریطی. ایشان بر این باور بود که زن برای لذت‌بخشی به مرد آفریده شده است. هرچی به ایشان گفته می‌شد که این دیدگاه با نظر اسلام نمی‌خواند و نظرات امام خمینی(ره) و رهبری این‌گونه نیست، حرف خودش را می‌زد. در بحث تکنولوژی هم یک دیدگاه بسیار عقب‌افتاده داشت که این‌ها نشانه مدرنسیم است و نباید استفاده کنیم.»

وی افزود: «چنین فردی برای اینکه گذشته خودش را ترمیم کند، مجبور است که در وادی نقطه مقابل تندروی بیشتری کند و تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت. ولی مطمئنا هیچ‌کسی به او اعتماد نخواهد کرد، غرب و عناصر غرب‌زده هم به اعتماد نخواهند کرد. اینکه امروز به طرف رضا پهلوی که خود ایرانیان خارج از کشور او را لاابالی می‌دانند، رفته تا اعتبار و جایگاهی کسب کند، چنین مسئله‌ای برای گذشتگاه محقق نشد که درباره ایشان محقق شود. به تجریه دیگران هیچ‌توجهی قرار نیست داشته باشد.»

به نصیری گفتم حرف های مخملباف درباره مادرش را علنی نکن اما...

سلمین‌نمین با اشاره به مخالفت‌های اصلاح‌طلبان با مواضع اخیر مهدی نصیری خاطر نشان کرد: «شما یک وقتی جریان اصلاح‌طلب را نقد می‌کنید، اشکالی ندارد و خوب است، یک عده‌ هم اصولگرایان را نقد می‌کنند و بسیار خوب است اما هتاکی و حرمت‌شکنی هرگز نقد نیست. در گذشته یک‌بار آقای مخملباف درباره زندگی خودش در یک جلسه خصوصی توضیحاتی ارائه کرد و یک بحثی را درباره مادرش بیان کرد. من هر چه به آقای نصیری گفتم که این حرف در جلسه خصوصی بیان شده و درز پیدا کردن آن خلاف اخلاق است، شما یک موضع و نقدی را به نسبت به آقای مخملباف نسبت به کارهای هنری دارید، اما نباید به مادر او پرداخته و در روزنامه منعکس کنید، غلی رغم تذکر جدی که به ایشان داده شد، این مطلب را منعکس کرد.»

اصلاح‌طلبان پرچم‌داری و میدان‌داری مهدی نصیری را نخواهند پذیرفت

وی ادامه داد: «یعنی خلاف اخلاق برای تخریب. ما باید تفاوت بین نقد و تخریب را متوجه باشیم. آقای نصیری با این گذشته از سوی اصلاح‌طلبان مورد پذیرش قرار می‌گیرد؟ یک موقعیت برتری می‌خواهد رقم بزند آیا مورد پذیرش قرار می‌گیرد؟ خیر. امکان دارد از او برای بهره‌برداری تبلیغانی شود اما این موضوع با اعتماد کردن فرق دارد. هرگز کسی به او اعتماد نخواهد کرد و راه به او نخواهند داد.»

وی افزود: «اصلاح‌طلبان اگر قرار باشد موضع بگیرند، شخصیت‌هایی را دارد اما اینکه ایشان پرچم‌داری و میدان‌داری کند را نخواهند پذیرفت و برای تخریب رقیب سیاسی بهره خواهند برد.»

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901687

دیگر خبرها

  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری / براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان مقابل جنجال مهدی نصیری /براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس