Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-به اعتقاد عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله، با توجه به تفاوت‌های زمین‌لرزه بامداد امروز با زلزله 21 آبان سال 1396 استان کرمانشاه، احتمالا زلزله بامداد امروز 4 شهریور رخدادی ثانویه در شمال پهنه گسلش ازگله باشد.

دکتر مهدی زارع، عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله و مهندسی زلزله با اشاره به زلزله روز گذشته استان کرمانشاه توضیح داد: از زلزله 21 آبان سال گذشته تاکنون 15 هزار زلزله با بزرگای بیش از 2 در این منطقه به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیشتر این زلزله‌ها مربوط به پس لرزه‌های زلزله 7.3 روز 21 آبان است، خاطر نشان کرد: از این تعداد پس‌لرزه تا امروز صبح 130 زلزله با بزرگای بیش از 4 بوده است.

زارع با تاکید بر اینکه در این منطقه زلزله بیشتر از 6 رخ نداده است، ادامه داد: این منطقه امروز صبح زلزله بزرگای بیش از 6 را تجربه کرده است.

این محقق حوزه مهندسی زلزله در پاسخ به این سوال که آیا این زلزله پس‌لرزه زلزله 7.3 روز 21 آبان بوده است یا خیر، اظهار کرد: این زلزله مورد تردید است؛ چراکه عمق این زلزله کمتر از عمق 24 کیلومتری زلزله 21 آبان است.

زارع عمق زلزله بامداد امروز کرمانشاه را بر اساس برآوردهای تا امروز صبح را 14 کیلومتر عنوان کرد و یادآور شد: علاوه بر آن گسلش روز 21 آبان 96 یک گسلش فشاری و از نوع راندگی بوده، ولی گسلش بامداد امروز یک گسلش قائم و به صورت امتداد لغز است.

وی خاطر نشان کرد: این تفاوت‌ها ما را به این نکته می‌رساند که در منطقه با یک ‌رخداد ثانویه‌ای مواجه هستیم که این زلزله ثانویه در همان پهنه زلزله 21 سال 1396 رخ داده است.

عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله و مهندسی زلزله در خصوص ادامه‌دار بودن این زلزله گفت: همین زلزله‌ای که در ساعت 2 و 43 دقیقه بامداد امروز رخ داده، پس لرزه‌هایی داشته است و ادامه‌دار هم می‌تواند باشد.

زارع همچنین تاکید کرد: در این منطقه انتظار اینکه مجددا از این نوع زلزله‌ها رخ دهد، می‌رود.

وی با اشاره به گسل مسبب این زلزله، خاطر نشان کرد: گسل این زلزله گسلش قائم و حرکت امتداد لغز دارد. گسل مسبب زلزله 21 آبان سال گذشته گسل "پی‌سنگی ذهاب" بوده و زلزله بامداد امروز شاید یکی از گسل‌هایی است که در پهنه گسل "پی‌سنگی ذهاب" قرار دارد.

به گفته این محقق به احتمال زیاد حرکت امتداد لغز راستگرد دارد و جهت گسلش هم تقریبا شمالی-جنوبی است.

این عضو هیات علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله با بیان اینکه در مطالعات قبلی ما گسل پی‌سنگی ذهاب جهت شمالی- جنوبی داشته است، افزود: زلزله بامداد امروز نیز جهت شمالی-جنوبی بوده است.        

به گزارش خبرنگار ایسنا زلزله‌ای با بزرگای 6.1 در ساعت 2 و 43 دقیقه بامداد امروز یکشنبه 4 شهریورماه تازه‌آباد استان کرمانشاه را لرزاند. این زلزله در عمق 14 کیلومتری در شمال رو مرکز 21 آبان ماه سال گذشته گزارش شد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری تاکید کرد: مسئولان و عوامل اجرایی این طرح باید تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم این منطقه بکار گیرند و بهره برداری از این طرح باید در اولویت قرار گیرد.
استاندارکهگیلویه و بویراحمد هم گفت: تا پایان آبان ماه ۱۴۰۳ این طرح به بهره برداری می‌رسد.
احمدزاده ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی و تکمیل این طرح صنایع مختلف هم از این نعمت برخوردار شوند و این خدمت و آبرسانی به شهر ۲۷ هزار نفری لیکک و حومه باعث شکوفایی و توسعه شهرستان شود.
وی با اشاره به گرمسیری بودن شهرستان بهمئی و شرایط اقلیمی از مسئولان و دست اندرکاران طرح خواست تا پایان اجرای این طرح به صورت شبانه روزی و بی وقفه تلاش کنند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان هم با اشاره به اینکه، با بهره برداری از این طرح آبرسانی، بالغ بر ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب آب به شهرستان بهمئی انتقال داده می‌شود گفت: این طرح دارای ۲ ایستگاه پمپاژ و ۴ مخزن ذخیره آب است که با توجه به افزایش جمعیت شهرستان بهمئی، از سال ۱۳۹۰ عملیات اجرایی آن آغاز شد.
آرش مصلح با بهره برداری کامل از این طرح بیش از ۹۰ درصد جمعیت شهرستان از آب آشامیدنی پایدار و سالم برخوردار می‌شوند و با توجه به رشد شهرستان نزدیک به ۳ میلیون متر مکعب برای تامین آب صنایع و خدمات شهرستان در نظر گرفته شد.
علی محمدی فرماندار بهمئی هم در این بازدید با اشاره به اینکه، پیشرفت کاری طرح انتقال آب از سد کوثر به شهرستان بهمئی بیش از ۸۰ درصد است گفت: علت تاخیرطولانی طرح، معارضات اجتماعی بوده است ولی با این وجود دولت ظرف یکسال اخیر بیش از ۳۰۰ میلیاردتومان اعتبار به این طرح تزریق کرد.

دیگر خبرها

  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • زلزله سیرچ را لرزاند؛ اعزام ۲ تیم امدادونجات به منطقه
  • آماده باش هلال احمر برای بارندگی شدید و سیل و در ۲۴ استان تا آخر هفته
  • تصادف بامداد امروز در محور نهبندان-زاهدان ۲ کشته بر جای گذاشت
  • آغاز بارش های شدید و سیلابی در بیشتر مناطق کشور
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای این استان‌ها؛ سیل و آبگرفتگی در راه است؟
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • بهره برداری از طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی تا آبان ماه
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!