Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه از اقداماتی که در زلزله کرمانشاه انجام شد به عنوان یک کار بزرگ یاد کرد و گفت : اقداماتی که در حوزه انتقال مصدومین و درمان آن‌ها و همچنین اعمال جراحی انجام شد یک برند بود که حتی رئیس جمهور نیز اخیرا در یک همایش بین‌المللی از آن به عنوان نقطه قوت وزارت بهداشت یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : اگرچه زلزله کرمانشاه یکی از بزرگترین زلزله‌های ۱۰۰ سال اخیر غرب کشور بود و با زلزله‌هایی مانند رودبار و منجیل و یا بویین زهرا از نظر بزرگی برابری می‌کرد و اگرچه فوت هر یک نفر نیز برای ما دردناک است، اما فوت ۶۲۵ نفر در این زلزله نسبت به بزرگی آن تعداد کمی بود.

استاندار کرمانشاه از مصدوم شدن نزدیک به ۱۰ هزار نفر در این زلزله هم یاد کرد و انتقال آن‌ها بدون حتی یک مورد فوتی را کاری بزرگ دانست که ناشی از تخصص و مهارت اورژانس است.

بازوند با بیان اینکه مرحله دوم کار اسکان اضطراری و موقت زلزله زدگان بود، گفت: نزدیک به ۱۵ هزار کانکس را با همکاری ارتش و قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) تامین کردیم و پنج هزار کانکس نیز از سوی خیرین فراهم شد.

 مدیر ارشد استان کرمانشاه گفت: اگرچه کانکس‌ها بعد از پایان ساخت و ساز حواشی خود را دارد و اکنون باید به گونه‌ای ساماندهی شود، اما برای زلزله کرمانشاه بهترین گزینه اسکان موقت بود.

او از وقوع بیش از ۷۸۰۰ پس لرزه در این مدت یاد کرد و افزود: در چنین شرایطی کانکس بهترین محل اسکان برای مردم بود و اکنون نیز از انتخاب آن پشیمان نیستیم.

بازوند از روند کنونی بازسازی مناطق زلزله با گذشت حدود دو سال هم یاد کردو گفت: در این زلزله ۱۳۰ هزار واحد مسکونی، تجاری و اقتصادی آسیب دید که کار بازسازی حدود ۹۶ درصد آن‌ها به اتمام رسیده است.

استاندار کرمانشاه گفت: اکنون کار بازسازی ۵۳۴۵ واحد مسکوی شهری و ۹۴۰ واحد روستایی باقی مانده که میانگین پیشرفت واحد‌های روستایی نیز ۷۰ تا ۸۰ درصد است.

او گفت: این حجم از کار با گذشت حدود دو سال، کاری فوق‌العاده و سنگینی بود که هنوز هم ادامه دارد.

 استاندار کرمانشاه،گفت: خانه‎های بازسازی شده نیز در برابر پس‌لرزه‌هایی که برخی از آن‌ها خود یک زلزله بزرگ بود، مقاومت خوبی از خود نشان دادند.

بازوند از پای کار بودن مردم در تمام ایام زلزله هم یاد و افزود: انسجامی که در ایام زلزله بین مردم ایران وجود داشت، نشان داد با انسجام ملی می‌توان به همه تهدیدات در کشور غلبه کرد.

استاندار کرمانشاه حضور مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و سایر مسئولین را هم دلگرمی برای مردم دانست و گفت: این امر باعث شد مشارکت بیشتری در امور داشته باشند.

بازوند گفت: البته نمی‌توان نقش رسانه‌ها و فضای مجازی را نیز در زلزله کرمانشاه نادیده گرفت.

او با بیان اینکه هم اکنون نیز نباید فکر کنیم که زلزله کرمانشاه و بازسازی آن تمام شده، گفت: تا بازسازی آخرین خانه در کنار مردم خواهیم بود و مشکلات آن‌ها را پیگیری می‌کنیم.

استاندار کرمانشاه گفت: برای ادامه این مسیر همچنان به کمک دولت نیاز داریم.

بازوند با بیان اینکه احتمال وقوع حوادثی مانند زلزله همیشه وجود دارد، بر لزوم توجه به اصول ساخت و ساز تاکید کرد و گفت: اگر ۶۰ درصد اصول مهندسی را در ساخت و ساز‌ها رعایت کرده بودیم، میزان خرابی‌ها در زلزله کرمانشاه تا این میزان نبود.

او نمونه این امر را تخریب بیمارستان سرپل ذهاب و اسلام آبادغرب و همچنین مسکن مهر‌ها دانست و عنوان کرد: با همکاری دادستانی با مسببان این حوادث برخورد می‌شود.

استاندار کرمانشاه افزود: پیگیریم خروجی بررسی‌هایی که در زلزله کرمانشاه انجام شده به ویرایشی جدید در آیین‌نامه ۲۸۰۰ زلزله تبدیل شود .

 

 

انتهای پیام/د

حدود ۹۶ درصد بازسازی مناطق زلزله زده انجام شد

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه

حمزه سلیمانی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز طرح ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی در کرمانشاه، گفت : در سطح استان کرمانشاه حدود چهار هزار نفر تبعه خارجی شامل دارندگان کارت‌های هویتی، گذرنامه، دفترچه و پناهندگی حضور دارند. 

وی تصریح کرد: ۱۰۰ درصد دارندگان کارت‌های هویتی در سطح استان اتباع کشور عراق هستند که در طول چهار دهه اخیر در کرمانشاه ماندگار شده‌اند و مردم این دیار همواره سنگ صبور آنها بوده‌اند، در بحران‌ها کنارشان ایستاده‌اند و به شایستگی از آنان میزبانی و پذیرایی کرده‌اند. 

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان اضافه کرد: دارندگان گذرنامه نیز عموما دانشجویان خارجی دانشگاه‌های رازی، آزاد و علوم پزشکی هستند که بیشتر آنها از کشور‌های عراق، سوریه، فیلیپین، هند و سومالی برای تحصیل به کرمانشاه آمده‌اند. 

وی با بیان اینکه طبق برنامه سازمان ملی مهاجرت وزارت کشور ساماندهی تمام اتباع خارجی کشور از جمله در کرمانشاه در دستور کار قرار گرفته، اظهار کرد: اجرای این طرح در استان از دارندگان کارت‌های هویتی، دفترچه و پناهندگی آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود ظرف یکی دو هفته آینده به اتمام برسد. 

سلیمانی یادآورشد: پس از ساماندهی دارندگان کارت‌های هویتی، ساماندهی دانشجویان خارجی و بدنبال آن سرمایه‌گذاران خارجی که در استان فعالیت می‌کنند، آغاز خواهد شد. 

وی عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح تمام اتباع خارجی مقیم استان باید به سامانه «سهما» مربوط به سازمان ملی مهاجرت مراجعه کرده و مشخصات خود را به صورت کامل وارد کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • رئیس بایرن: قرار نیست از رئالی‌ها الگو بگیریم
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر