Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «بهمن امیری مقدم» عصر سه‌شنبه در دیدار با خیرین مدرسه ساز استان که با حضور مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در سرسرای شهید سلیمانی کرمانشاه برگزار شد، افزود: مشارکت خیرین در امر حسنه‌ مدرسه‌سازی، عملی خیرخواهانه و کاری ارزشمند برگرفته از ارزش های والای انسانی است.

استاندار کرمانشاه گفت: توجه به کار خیر قدمتی دیرینه در استان کرمانشاه دارد و سخاوتمندی همیشگی خیرین این دیار نشان از درک و اهتمام صحیح جامعه خیرین نسبت به لزوم گسترش امکانات نظام تعلیم و تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با تلاش های خالصانه و فداکارانه خیرین مدرسه ساز و کمک ٢٣٠ میلیارد تومانی امروز شاهد افزایش سرانه فضاهای آموزشی استان هستیم و این عنایت ویژه مجمع خیرین مدرسه ساز استان که رتبه اول کشوری را نیز دارا هستند، ارج می نهیم.

مقام ارشد استان همت والا و کار جهادی خیرین مدرسه ساز را قابل تقدیر دانست و گفت: همدلی و همراهی مردم و مسوولین برای امر مدرسه سازی و توسعه فضاهای آموزشی در استان که کاری بسیار ارزشمند، نیک و پسندیده است، تداوم خواهد یافت.

امیری مقدم لزوم ساخت، مقاوم سازی، نوسازی و تجهیز و نگهداری فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی استان را با مشارکت مردمی، سازمان‌ها، نهادهای دولتی و غیردولتی یادآور شد و گفت: همبستگی اجتماعی و کار خیر ریشه عمیقی در فرهنگ استان دارد و مردم نیکوسرشت ایران اسلامی همیشه در امر خیر پیشگام و پیشقدم بوده و هستند و این کمک و مساعدت به هموطنان ویژه در امر مقدس مدرسه سازی نیز شایسته تقدیر است.  

وی ضمن تقدیر از زحمات نوسازی مدارس در توسعه فضاهای آموزشی گفت: ارتباط این اداره کل و نهاد تعلیم و تربیت با خیرین بسیار صمیمی و مطلوب است و این اعتماد سبب تقویت امید در همراهی سرمایه های ارزشمندی مانند خیرین می شود.  

مقام ارشد استان کرمانشاه، همراهی و همکاری دستگاه های اجرایی را با خیرین مدرسه ساز برای تسهیل در امور ضروری دانست و گفت: هیچ دستگاهی نباید مانع کار خیر شود و باید تلاش کند مشکلات را بر اساس نیازهای آموزشی استان رفع کند.

وی در ادامه از برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز خبر داد و گفت: خیرین به عنوان الگوهای بی بدیل باید در جامعه معرفی شوند تا فرهنگ کار خیر در جامعه ترویج داده شود.

امیری مقدم گفت: از ظرفیت های خیرین کشوری با همکاری مجمع استانی برای توسعه فضاهای آموزشی استفاده شود و نیازهای آموزشی برای خیرین تشریح شود.  

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۲۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون سه هزار و ۴۶۴ مدرسه و ۱۳ هزار و ٧۵١ کلاس درس دارد.

همچنین ٣٨٨ خیر در کرمانشاه فعالیت دارند و این استان به لحاظ سرانه فضاهای آموزشی رتبه ١١ کشور را با کمک خیرین دارد.   

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه خیرین مدرسه ساز کرمانشاه وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه خیرین مدرسه ساز کرمانشاه استانداری کرمانشاه خیرین مدرسه ساز کرمانشاه وزارت آموزش و پرورش خیرین مدرسه ساز فضاهای آموزشی کار خیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۹۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود